Ново
Dengmore Soft Beach кърпа Пясък безплатен плажен кърпа за независимост Ден микрофибър плажна кърпа супер лека цветна кърпа за баня пясъчна плажна одеяло за много целта кър?

Dengmore Soft Beach кърпа Пясък безплатен плажен кърпа за независимост Ден микрофибър плажна кърпа супер лека цветна кърпа за баня пясъчна плажна одеяло за много целта кърпа

Наличност на продукта: Налично за поръчка
BGN 0.33

Мека като бебешка кожа, тя е идеална за използване, докато пътувате, плаж, басейн, упражнения, спорт, плуване, къпане, къмпинг, йога или просто изсушаване на лицето си Вие сте на парти за басейн или пътуване с дълъг плаж, когато кърпата ви изсъхне по -бързо от всеки друг на дрехите, така че не е нужно да носите мокра кърпа у дома. Идеален за плажове, плувни басейни, спа, сауни, фитнес зали, йога, пътувания, къмпинг и. Всичко, което трябва да направите, е да го отворите в открита зона или в задния си двор. Нашата плажна кърпа не идва с плюшена, прави нашата кърпа лесна за получаване на пясъка и няма повече влажна миризма. Висока скорост на абсорбция на вода. Дръстови лесно : Нашата пясъчна плажна кърпа изсъхва три пъти по -бързо от памука. Базирани на всички предишни функции, които отговарят на всички нужди на използването на плажа, основната цел на тази кърпа е да я използва на плажа. Така че е удобно да се опаковат и носят.Ден на независимостта Микрофибър плажна кърпа Супер лек цветен цвят за баня кърпа пясъчно одеяло за плаж с много целта кърпа за пътуващ басейн 27x55 инча. Лес тегло и POR, сгъваем дизайн и може да бъде окачен и подреден. настроение за деня! Просто закачете кърпата за микрофибър без пясък, за да изсъхне след употреба или изсушете на слънце, а лесна кърпа за плаж на сърф до пясъка! Това означава, че пясъкът на плажа няма да остави разхвърляни неща в колата или раницата ви по пътя към дома. Ние, тези кърпи, могат да ви помогнат да се насладите на плажното си време. Опакател включва : 1xmicrofiber Beach Tushomhome, Decor Decor, йога постелки за домашна тренировка, дома и кухня, бюра за дома Дом, декор за домашен декор за дома, за дифузори за дома, домашни основи, подаръци за затопляне на къщи Нов дом, работа от домашен фитнес, домашна организация, столове за домашен офис, пролетни декорации за дома, свещи за домашен аромат, инструменти и подобряване на дома, Домашно оборудване за фитнес, файлови шкафове за домашен офис, настолни лампи за домашен офис, включени въздушни освежители за дома, домашен офис, хартиен шредер за домашна употреба, въздух за дома, шредери за домашен офис, генератори за домашна употреба, домашни декорации за хол, завръщане в дома, селски декор за дома, дом, рамадански декорации за дома, домашен аудио, кухня основни неща за нов дом, бар колички за дома, домашна система, фитнес оборудване за дома, работа от домашни основни неща, упражнения за домашен пясък безплатно безплатно Ден на независимост на плажната кърпа микрофибър плажна кърпа супер лек цветна баня кърпа за кърпа пясъчно одеяло за плаж с много целта кърпа за пътуване басейн 27x55 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория

Навън има кърпи за пискюли Спецификация : Той е лек, мек и сгъваем Заема много малко място, когато опаков

Проектиран за ежедневна употреба, стилен и персонализиран Подходящ за едностранна печат, машинно миещ�

Памучна бебешка кърпа*1 Органичните кърпи за бебешка баня със силно усвояване на вода ще станат по меки

Има много цветове, от които да избирате и можете да изберете любимия си Изработена от висококачествен м�

Фото колаж Пълен цветен печат Микрофибри и трайна кърпа Материалът остава мек след измиване и изсушава

Размер : 80*160см 2 、 размер може би 12 см грешка поради мярка за ръка Поставете поръчка с размера, който иска

След дълъг плаж или ден на басейна, просто извадете възглавницата от пяна от затварянето на ципа за лесн

Микрофибър плажна кърпа Супер, лек специална шарка кърпа за баня, пясъчно плажно одеяло, многофункциона

Scroll